Formes de contactar amb nosaltres:

  • 96 10 20 300
  • correu@proxym.es
  • Carrer Alcalde José Esteve Olcina 6 en l’Olleria

© 2019 Proxym

El Streaming, cada vegada més present a Internet.

Hui dia tenim un gran ventall de possibilitats per vore sèries i pel·lícules per Internet. Són moltes les plataformes que ofereixen aquesta possibilitat en el nostre dia a dia.

El Streaming s’ha convertit en una manera molt utilitzada pels usuaris per vore contingut de vídeo per Internet. Són moltes les plataformes que tenim a la nostra disposició, com poden ser Netflix, HBO, YouTube … En totes elles podem vore sèries, pel·lícules o vídeos a través d’Internet. Ara bé, cal tenir en compte que en moltes ocasions la reproducció pot anar malament. És possible que es talle el senyal a causa de diferents motius. Anem a donar una sèrie de consells importants per evitar-los.

Com evitar que es tallen els vídeos en Streaming

El més important que cal tindre en compte és que la connexió d’Internet ha de ser estable i tindre una velocitat adequada. D’aquesta manera podrem reproduir vídeos per Internet d’una manera correcta. Ara bé, de vegades fins i tot tenint les condicions mínimes podem experimentar problemes.

Adaptar la qualitat dels vídeos​: 

Un dels punts que podem tindre en compte per evitar talls al reproduir vídeos en Streaming és la possibilitat d’adaptar la qualitat. Haurem de conèixer quina velocitat d’Internet tenim i d’aquesta manera poder adaptar la qualitat adequada i evitar que es talle.

La idea és buscar un punt d’equilibri en el qual puguem vore vídeos correctament, sense prescindir en excés de la qualitat, però alhora mantenint una bona connexió.

Utilitza sempre aplicacions i pàgines oficials:

Per descomptat l’ideal és utilitzar aplicacions i pàgines oficials. És cert que en ocasions podrem fer ús de determinades plataformes que tenen diferents funcions però que no son oficials. Això podria derivar en un pitjor funcionament, generar talls a l’veure vídeos, etc.

A més, un altre punt important és que les aplicacions que utilitzem estiguen actualitzades. D’una banda tindrem un millor rendiment i també anem a prevenir vulnerabilitats que posen en risc la seguretat.

Tindre els dispositius segurs i actualitzats:

La seguretat és sens dubte un factor clau per evitar talls a l’reproduir en Streaming. És important comptar amb ferramentes de seguretat, com pot ser un antivirus. D’aquesta manera evitarem l’entrada de malware que pugua comprometre els nostres equips.

També serà necessari tindre els sistemes actualitzats. Com hem dit anteriorment, és vital instal·lar sempre les actualitzacions de seguretat. D’aquesta manera podrem mantindre segurs els nostres equips i evitar problemes que afecten la connexió d’Internet.

Esborrar la memòria caché de el navegador:

Si reproduïm vídeos en Streaming pel navegador i tenim talls, un dels motius pot ser la caché. Podem esborrar la memòria del navegador i comprovar si d’aquesta manera aquests errors es solucionen i podem reproduir vídeos correctament en Streaming.

Comprovar que el senyal Wi-Fi sigui la correcta:

Cada vegada són més els usuaris que es connecten a través del Wi-Fi. I cal tindre en compte que el fet de connectar-nos a través de xarxes sense fils significarà que les connexions poden ser inestables.

És important que comprovem que el senyal Wi-Fi sigui la correcta. Hem d’estar connectats a la banda correcta, utilitzar amplificadors si cal i per descomptat que la xarxa sigua segura i tingua una bona velocitat.

Evitar que altres dispositius o aplicacions consumeixin la connexió:

Un consell més és centrar la connexió a la reproducció en Streaming. Cada dispositiu connectat a la xarxa, cada aplicació que utilitza la connexió, pot ser la causa de que el nostre Internet siga menys ràpid. Això pot traduir-se en problemes per reproduir en Streaming. Saber la quantitat d’equips que hi ha connectats és un pas important.

Font d’aquest article: redeszone.net i ha estat traduït per Proxym.es

Altres noticies

Configurar datos

Configurar datos A continuación tienes tres guías para configurar los datos en tu teléfono. Configura los datos de tu teléfono con esta guía. Hay guía

Read More »

Compartir dades

Compartir dades Vols compartir les dades de la teua tarifa mòbil amb altres dispositius? Ací t’expliquem com fer-ho! La teua parella o el teu fill

Read More »

t'oferim

una experiència completa amb serveis de telecomunicació, energia i plataformes d’oci 

Internet

Connectat amb Fibra òptica de 100 i 300 Mbps simétrics o internet WiMAX.

Telefonia mòbil

Cobertura orange, movistar o vodafone. Tria de la parà el que millor s'adapte a tú.

Energia eléctrica

Compromesos amb el planeta. Som el teu proveïdor d'energia 100% renovable.

Telefonia Fixa

Paga pel que gastes. De fixe a fixe i de fixe a mòbil, sense establiment de cridada.

Canals TV

Disfruta de la programació premium de la TV de Proxym i de les series de Movistar.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart