Aviso Legal

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic li comuniquem la següent informació:

Titular d’aquest lloc: X04N WISP, S.L.
CIF: B-98260334
Adreça: C/ Alcalde José Esteve Olcina, 6 de Ollería (46850) Valencia
Telf: 96 102 03 00
Correu electrònic: administracio@x04n.com

Registre Mercantil de Valencia:
T 9198, L 6481, F 82, S 8, H V 139520, I/A 1

La utilització del contingut i/o serveis del portal per part de la persona usuària suposa l’acceptació expressa de les següents condicions:

Condicions d’ús del portal

X04N WISP, S.L. es reserva el dret d’efectuar modificacions en el contingut d’aquest portal sense previ avís, així com de la seua configuració i presentació. Aquest portal pot contindre enllaços a pàgines externes, no sent responsable del contingut d’aquestes pàgines externes ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb aquestes.

Els textos, imatges, logotips i resta de continguts inclosos en aquest portal són propietat de X04N WISP, S.L.. Queda prohibida la transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, excepte si s’obté el previ consentiment de X04N WISP, S.L., i excepte quan s’indique el contrari.

Per a poder instal·lar o utilitzar qualsevol programari que es trobe disponible per a la seua descàrrega des d’aquest portal, han d’acceptar-se prèviament els termes del contracte de llicència, si n’hi haguera, que acompanye o s’incloga en el programari. no es fa responsable dels possibles danys que es pogueren produir pel fet d’utilitzar versions no actualitzades de navegadors, o de les conseqüències que es pogueren derivar del mal funcionament del navegador, ja siga per configuració inadequada, presència de virus informàtics o qualsevol altra causa aliena a X04N WISP, S.L.


Protecció de dades de caràcter personal

En compliment de la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, X04N WISP, S.L. l’informa que les dades de caràcter personal que ens proporcione en emplenar algun formulari d’inscripció, sol·licitud o consulta que aparega en la present Web, seran objecte de tractament i recollits en un tractament de dades (denominat “PERSONES USUÀRIES DE LA WEB”) el responsable del qual és X04N WISP, S.L.

Per a exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, portabilitat i limitació al tractament de les seues dades personals, en els termes i condicions previstos en la pròpia normativa vigent en matèria de protecció de dades, pot comunicar-lo per escrit a X04N WISP, S.L., C/ Alcalde José Esteve Olcina, 6 de Ollería (46850) Valencia
La recollida de les seues dades de caràcter personal es duu a terme amb la finalitat principal de poder oferir i prestar-li els serveis oferits en la present web.

X04N WISP, S.L. farà ús de les dades de caràcter personal facilitats per vosté exclusivament per a les finalitats indicades.

No compartim la informació subministrada amb tercers excepte exigència legal o de procediments legals, i en cap cas, venem aquest tipus d’informació.

X04N WISP, S.L. l’informa que té implantades les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzatives necessàries que garantisquen la seguretat de les seues dades de caràcter personal i eviten la seua alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, segons el que es disposa en la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals.

Legislació aplicable i jurisdicció

Aquest Avís Legal es regeix en tots i cadascun dels seus extrems per la llei espanyola, sent competents per a la resolució de qualsevol conflicte derivat o relacionat amb l’ús d’aquest portal els Jutjats i Tribunals de València.