Formes de contactar amb nosaltres:

  • 96 10 20 300
  • correu@proxym.es
  • Carrer Alcalde José Esteve Olcina 6 en l’Olleria

© 2019 Proxym

Avís Legal


X04N WISP S.L, proveït amb, adreça C/ Alcalde José Esteve Olcina, nº 6 de L’Ollería (46850) Vcia, no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a la pàgina d’Internet de proxym.es
Amb els límits establerts a la llei, X04N WISP S.L no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d’Internet.
Els continguts i informació no vinculen a X04N WISP S.L ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.
La pàgina d’Internet de proxym.espot contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que X04N WISP S.L no pot controlar. Per tant, X04N WISP S.L no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.
Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de X04N WISP S.L o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de X04N WISP S.L
Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que X04N WISP S.L ofereix a través del website haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació de aquestes dades li informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de X04N WISP S.L per tal de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per informar de les millores del lloc Web. Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, manera gratuïta mitjançant correu electrònic a correu@proxym.es o a l’adreça C/ Alcalde José Esteve Olcina, nº 6 de L’Ollería (46850) Vcia.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart